Dr. habil. Kollár Csaba PhD. egyéb,mesterséges intelligencia,Mesterséges Intelligencia Műhely,tudomány Mesterséges intelligencia a gyakorlatban – arcfelismerés a gondolattól a működő modellig

Mesterséges intelligencia a gyakorlatban – arcfelismerés a gondolattól a működő modellig

Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Mesterséges Intelligencia Műhelyében a Mesterséges intelligencia a biztonságtechnikában című tantárgy keretében tartotta meg Tóth Zoltán, az Óbudai Egyetemen információbiztonsági szakmérnökként végzett hallgatója gyakorlatias előadását.

a téma elméletének ismertetése

a téma elméletének ismertetése

a téma gyakorlatának bemutatása

a téma gyakorlatának bemutatása

Raspberry PI + Movidius

Raspberry PI + Movidius

A műhelyen a Movidius Neural Compute Stick, a Raspberry Pi, illetve egy kamera, valamint a kapcsolódó számítógép és szoftverek segítségével Zoli bemutatta, hogy ezekkel az olcsó eszközökkel, s a megfelelő szakmai tudás birtokában hogyan lehet megvalósítani az arcfelismerést a gondolattól a működő modellig a mesterséges intelligencia és a neurális háló segítségével.

Az előadó LinkedIN profilja

Linkek az előadáson bemutatott eszközökre, alkalmazásokra:

Aki szeretne az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Mesterséges Intelligencia Műhelyéhez csatlakozni, az keressen meg e-mail-ben!

Related Post